Skip to content

Vanligt dagboksrabbel om ovanligt fin fredag.

Ja, jag vet inte vad ni gjort en fredag som denna, men själv har jag haft det superbt. Jag vaknade av mig själv tidigt, jobbade från sängen ett par timmar och pratade med min mamma i telefonen (hon har börjat träna på gym!!!). Sen vek jag tvätt och lyssnade på Beyoncé, öppnade post med nya peppiga recensionsböcker, monterade en lådhurts och läste en stund i en väldigt fin men smärtsam roman. Under hela tiden njöt jag av det faktum att jag har tulpaner överallt. Krispet!

Sen hämtade jag kidsen. Vi åt burgare, jag vann i en rafflande omgång av ”Den försvunna diamanten” (ett spelinköp jag skamlöst inspirerats till av Rebecka, och som vi nu spelar hela tiden – så roligt! Dessutom är det plåster på såren, för jag fick det aldrig när jag var liten), åt glass och läste ett långt kapitel i ”Loranga”. Nu ska jag fortsätta läsa i den fina, smärtsamma romanen. Hur bra dag! (Enda smolket i bägaren var när jag försökte på sjutton omöjliga vis att få in en förgreningsdosa i sladdgömmarlådan jag fått, då hade jag inte mitt största ögonblick av bländande intelligens.)

Kommentera

Du kan använda HTML i kommentarerna. Din epost kommer inte att synas.

Prenumerera på kommentarer via RSS